1.
9. 6. 2025, 19:06

- Dunaj klesá pri Komárne, ale márne, asi márne. Všetko klesá, Aj ty milá klesn... pred 18 minútami
- Preto má Cirkev osobitnú úlohu: „pôsobiť na myseľ a srdce“. pred 3 hodinami
- Cirkev „mieri ešte vyššie“ tým, že každému človeku pripomína, že každý trpí a zo... pred 3 hodinami
- „Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, c... pred 4 hodinami
- Na Lipke sme boli takí všelijakí, na diskusiu nesúci, preto Dzio teraz o sto dve... pred 5 hodinami
- Bez dôkazov. pred 6 hodinami
- A pochybujem o tom, že Inštitút Maxa Plancka toto tvrdá. Vymyslený článok. pred 6 hodinami
- Nie je pravdou. Vesmír existuje nezávisle na tom, či existujú ľudia. pred 6 hodinami
- Pravdou je, že fyzický svět kolem nás existuje pouze prostřednictvím našich smys... pred 6 hodinami
- 1. Veľmi sa nádejám, že som nedal svoj súhlas na niečo vytrhnuté z kontextu.... pred 7 hodinami
- A tretiu ? 🍵🚑 pred 13 hodinami
- Niektorí ľudia si druhú príležitosť nezaslúžia. Za tú prvú chybu sa ani neospr... pred 13 hodinami
- 🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝 včera, 23:57
- Typický Matovič, prijebaný psychopat Cintulovského typu !!!!!!!! 😞😞😞 včera, 23:56
- https://www.facebook.com/reel/625455883897452 včera, 23:52
- Hajl Zelenskyj !!!!! ✝️✝️✝️ včera, 21:45
- A vytrháva z vlny. 🤣🤣🤣 včera, 21:39
- A vytrháva z kontextu. 🤣🤣🤣 včera, 21:34
- Nech brouka žít... ✝️✝️✝️ včera, 21:32
- Matovičovi slučku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! včera, 21:30
- Už som to učinil...........a stále to isté.........🔞🔞🐷 včera, 21:29
- Možno treba len utriet zrkadlo včera, 21:23
- Hajl Pobežal!🥱🥱 včera, 21:22
- Piči som sa pozrel...................a nie je to pekný pohľad !!!!!!!!!!!!!!! 🐷... včera, 21:21
- Stačí ked sa pozrieš do zrkadla ty sám včera, 21:19