diskusneforum.com
RuSSko-postavi-prvu-jadrovu-lietadlovu-lod-do-roku-2023

18

reakcií

43

prečítaní

Tému 09. marca 2026, 09:23 založil 0svietený.
1.
dnes, 09:23
Ohlupovanie idiotov bez mozgu voccom fašistického zbankrotovaného ruSSka . ruSSkej latrínovo onucovej veľríše . hnonline.sk

0svietený avatar
2.
dnes, 10:18
Prečo?

-era- avatar
3.
dnes, 11:21
Lebo rok 2023 uz bol 🤣

0svietený avatar
4.
dnes, 11:28
Prečo má niekto potrebu byť vulgárny a vyjadrovať sa spôsobom hodným pre prasce?

-era- avatar
5.
4 ⇧ dnes, 12:10
Najkvalifikovanejší odpovedať tu je Milanko, ale toho sa bojíš opýtať 😀
Teda nie, že by som sa ti čudovala :)

Nadja avatar
7.
5 ⇧ dnes, 12:54
Moja otázka bola položená úplne všeobecne. Ale keď už ju položiť, tak niekomu, kto sa pokladá za vyššiu vrstvu ľudstva.

-era- avatar
9.
7 ⇧ dnes, 13:46
Prečo nie radšej niekoho, kto vulgarizmy najviac používa? lebo to je očividné, na rozdiel od toho, za čo sa kto považuje... ako sa to dá odhadnúť? :)
Súhlasí 0svietený
Nadja avatar
11.
9 ⇧ dnes, 13:51
Lebo otázka má zmysel iba vtedy, ak máš nádej, že dostaneš aj zmysluplnú odpoveď.

-era- avatar
12.
11 ⇧ dnes, 13:53
... ale teraz je to už jedno, veci sa vyjasnili. 🙂
Súhlasí Nadja
-era- avatar
13.
9 ⇧ dnes, 15:44
Era pochopil si to spravne .

0svietený avatar
14.
4 ⇧ dnes, 15:48
Vulgarne je konkretne čo ?

0svietený avatar
15.
14 ⇧ dnes, 15:56
Prehľad od AI:
Vulgárny znamená hrubý, neslušný, oplzlý, obscénny alebo nevhodný, často s cieľom uraziť. Okrem vyjadrovania sa môže ísť aj o hrubé zjednodušenie javov (napr. „vulgárny materializmus“). Pôvodom z latinského vulgaris, čo znamená všeobecný, všedný alebo zjednodušený.

-era- avatar
16.
Keby som chcel odpoveď od ai tak dam otázku ai mojej platenej verzii . Ja som sa opýtal ktoré moje slovká sú neznesiteľne vulgárne napriklad oproti bežným Milaničkom používaným slovníkom . Kľudne mi to jediné slovko napíš .

0svietený avatar
17.
Keby som chcel odpoveď od ai tak dam otázku ai mojej platenej verzii . Ja som sa opýtal ktoré moje slovká sú neznesiteľne vulgárne napriklad oproti bežným Milaničkom používaným slovníkom . Kľudne mi to jediné slovko napíš .

0svietený avatar
18.
17 ⇧ dnes, 16:29
Po prvé: Nie je pravda, že si sa opýtal, ktoré tvoje slovká sú neznesiteľne vulgárne napríklad oproti bežným Milaničkom používaným slovníkom.

A po druhé: Ja som tu nikde o tvojich slovách nepísal.

Položil som všeobecné otázky, na ktoré som dostal odpovede. A to je všetko.

-era- avatar
19.
Tak to ma teší , ze si dostal odpovede . Ja som toľko šťastia nemal . 😄

0svietený avatar
6.
dnes, 12:12
Preto lebo sú tu prasce . Preto sa vyjadrujem aby tomu rozumel i súdruh nazi Milanko .

0svietený avatar
8.
6 ⇧ dnes, 12:57
Takže si prišiel medzi nás, prasce, aby si sa k nám zaradil? Fajne. Vitaj v našom kolektíve
🐷🐷🐷

-era- avatar
10.
6 ⇧ dnes, 13:48
Lenže potom tomu zasa nerozumieme my ostatní...

Nadja avatar
posledné diskutované príspevky