1.
27. 3. 2025, 12:55
Na festivalu animovaného filmu v ruském městě Suzdal se promítala dobrodružství malého antropomorfního tanku T-34.
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."
27. 3. 2025, 18:19
Takže som hľadal na internete, o čom to vlastne celé je a dozvedel som sa toto:
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Súhlasí
Nadja
7.
27. 3. 2025, 18:38
Perfektné.
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄
- Otváraj fľašku bratm, lebo za päť minút to bude rok, čo sa tu so mnou trápiš !!!... pred 6 minútami
- Ale nemajú nás v chlaste bratm. 🍻🥱🍻🥱🍻 pred 12 minútami
- Tí nás už majú (ekonomicky). pred 17 minútami
- A nie žuvačkári ? 🤔🤔🫂🫂 pred 17 minútami
- Dovtedy nás obsadí Čína! pred 18 minútami
- Správna voľba, lebo čochvíľa som dôchodca aj ja !!!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣... pred 19 minútami
- To je fakt, budú živoriť. Musíme ísť všetci voliť SMER! pred 23 minútami
- Tak my mladí áno, ale dôchodcovia majú po piči, tých PSkári neznášajú !!!!!!!!!... pred 37 minútami
- Nemyslím, prežili sme Čurindove dve vlády, tak aj jednu PS pred 50 minútami
- Ak budúce voľby vyhrá PSko, tak sme vo vagíne vieš o tom ? 🤔🫂🫵✝️ pred 1 hodinou
- Heh, aspoň na zasmiatie dnes pred 1 hodinou
- https://www.facebook.com/reel/1488970392945636?locale=sk_SK pred 1 hodinou
- Už toto leto, daj pozor preto. 😘😘😘 pred 1 hodinou
- No ale že toto!!! 😍😍😍 pred 1 hodinou
- https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/629646378_26405855275664586_7... pred 1 hodinou
- Kapitalisti ti urobia estetiku, ale pri väčšom vetríku ti spadne strecha na lebk... pred 1 hodinou
- Estetika o ničom, ale držia pevne. 🍷🍷🍷 pred 1 hodinou
- https://www.facebook.com/reel/1270341714992954?locale=sk_SK pred 2 hodinami
- Dnes už ide o život v parlamente no áno. 🫂🫂 pred 2 hodinami
- Ešte komunisti stavali, preto držia dodnes, pivo mi dones ešte dnes. 🫂🫂🫵 pred 2 hodinami
- V F1 už o život takmer vôbec nejde. Bezpečnosť je už tak vysoká, že zranení takm... pred 3 hodinami
- Jasné, také naše, slovenské 😄😄😄 pred 3 hodinami
- A dnes je ešte menej ako ten kúsok. 🫣😊🫂🫵 pred 3 hodinami
- Že je pomenej snehu. pred 3 hodinami
- Áno pane, prečo ? 🤔🤔 pred 3 hodinami