1.
27. 3. 2025, 12:55
Na festivalu animovaného filmu v ruském městě Suzdal se promítala dobrodružství malého antropomorfního tanku T-34.
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."
27. 3. 2025, 18:19
Takže som hľadal na internete, o čom to vlastne celé je a dozvedel som sa toto:
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Súhlasí
Nadja
7.
27. 3. 2025, 18:38
Perfektné.
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄
- Ovoňajte sa, ako smrdíte! https://www.facebook.com/reel/2674517192944439 pred 5 hodinami
- Cením si, že si sa priznala, že si tá slabá. (Ale notak si slopák, si slopák) pred 7 hodinami
- Ty kks, toto dzedo, to je čistý ošiaľ slopákov. Rovnako, ako je ošiaľ ten zdroj,... pred 7 hodinami
- Je to kolobeh prírody, ten nezastavíme. 🤝🫂 včera, 22:21
- Škoda, že ľudia jak my vymierajú ;) včera, 22:20
- Nepochybujem to viem. 👍🫂 včera, 22:16
- Už som mal :) včera, 22:16
- Všetkým ľuďom je do srdca vštepená viera v Boha. Luhaju tí, čo vravia, že never... včera, 22:16
- Ja robím obitroje veci, dáš si poldeci ? 🫵🍻 včera, 22:15
- Slabí ľudia sa mstia. Silní ľudia odpúšťajú. Inteligentní ľudia ignorujú... včera, 22:15
- Aňo. 👍🇸🇰 včera, 22:14
- Paráda včera, 22:12
- Nikto nie je taký chudobný, aby nemohol darovať objatie. Nikto nie je taký boha... včera, 21:47
- Ten pičus ukravinský je veriaci človek ? 🫣🫣🤢 včera, 21:20
- Ani nie tak médiami, ako skôr výkladmi biblie americkými pastormi... včera, 21:19
- https://www.hlavnydennik.sk/2026/07/12/klaus-a-meciar-varuju-niekto-chce-menit-n... včera, 21:04
- Ale Miloš to má takto vsugerované médiami a Alexov, je to jeho svet. ☺️🫂🚑 včera, 20:53
- Číra sprostosť. 🤣🤣🤣🤣🤣 včera, 20:51
- https://www.upn.gov.sk/projekty/regpro/zobraz/?typ=kraj&kniha=48&strana=86&zazna... včera, 20:32
- a slopáci sú na nich, ako kura za chvostom. včera, 20:32
- hneď po Čingischánovi a Hitlerovi. včera, 20:31
- ...........kujééééééééééééééééééééém. 👏🤝🤝🫂 včera, 20:28
- Už sa stalo. :) Batizovská Milankova dolina. 😍😍😍 včera, 20:28
- Premenuj. 🫵🫂🤝 včera, 20:26
- Treba premenovať, podobne ako Trump premenuje Mexiský záliv. :))) včera, 20:26