1.
27. 3. 2025, 12:55
Na festivalu animovaného filmu v ruském městě Suzdal se promítala dobrodružství malého antropomorfního tanku T-34.
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."
Příběh krátkého animovaného filmu pojednává o malému tanku T-34, který během Velké vlastenecké války touží bránit sovětskou vlast. Snaží se dostat na frontu, ale protože je příliš malý, pošlou ho do Čeljabinsku (ve filmu Tankogradu), aby dorostl.
Odpor diváků na vlastní kůži pocítil i autor filmu: „Ocitl jsem se v doupěti mladých liberálů a pacifistů."

6.
27. 3. 2025, 18:19
Takže som hľadal na internete, o čom to vlastne celé je a dozvedel som sa toto:
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Film sa volá "Малыш Т-34" a nie je to rozprávka pre deti, skôr len animovaný film. Dal by sa označiť aj ako nástroj Ruskej propagandy - a preto vlastne tí mladí, čo to v tom Suzdale pozerali, s tým neboli spokojní.
Podľa popisu tuná:
chesnok.media
ten film natočili ako reakciu na to, že v estónskom meste Narva demontovali T-34 z pamätníka.
A tých, kto to urobili, film označuje za neonacistov. (A tank po nich vo filme nakoniec začne strieľať)
Aspoň tak som to pochopil ja.
Súhlasí
Nadja

7.
27. 3. 2025, 18:38
Perfektné.
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄
Takže protestovali iba militantní pacifisti používajúci Sorošove príručky, krásne. 😄

- "Dušu po smrti očakávajú tri možné stavy: stav dokonalej lásky bez utrpenia, čo... včera, 23:51
- Ja by som mu dal druhú šancu. včera, 22:59
- Zato tato na to takto pokrútil hlavou.............. a nechal koláč tak! 😉 včera, 22:09
- No zato! 😄 včera, 17:26
- Mám na mysli politické systémy. včera, 16:43
- ... v politike... 😄 včera, 15:22
- Najzaujímavejšia je na tom jeho reakcia na to "darovanie". :))) včera, 15:20
- To je fakt, ale nemení to nič na motíve jeho činu. :) včera, 15:16
- To je ako so všetkým - používme ako spoločnosť to, čo sa časom osvedčilo ako zat... včera, 15:14
- V podstate ide o to, či sa človek dokáže zmeniť pod vplyvom toho trestu. Ja si... včera, 15:04
- Za to ho ale nepotrestali, pán farár mu ich daroval... včera, 15:01
- V podstate ide o to, či sa človek dokáže zmeniť alebo nie. Či má k tomu nejaký d... včera, 15:00
- No on potom ešte ukradol aj nejaké strieborné predmety... :) včera, 14:57
- Odborník neodborník, koho chlieb ješ, tomu do jamy spadneš... včera, 14:56
- Účelov trestu je veľa, napr.odstrašenie delikventa aj ostatných páchať trestnú č... včera, 14:48
- Na druhej strane: "znalec z odboru psychológie Karel Netik, ...vypracoval posudo... včera, 14:06
- Čo taký Jean Valjean? Zeujímavá literárna postava. včera, 14:05
- S trestaním je to celkom zaujímavá otázka. Čo je účelom trestu? Nič, iba trest s... včera, 14:03
- Pokračovanie výkonu trestu by v prípade Mikuláša Černáka už neplnilo svoj účel,... včera, 13:46
- Presne tak synak, v pivnici je chlad, ja sa ti nepostaví...............protivník... včera, 00:43
- pivnice? https://www.youtube.com/watch?v=Nu4RvGxz1ok včera, 00:41
- Nedala mi svoje prirodzenie a ja som sa prirodzene nahneval a poslal ju do pi...... včera, 00:37
- Myslím tam vedľa, kde býva fanatik. včera, 00:36
- Nedala ti ban? To je dobre. včera, 00:35
- Tomu dala, tomu dala............a mne nedala. 😪😪😪😪😵💫🥴🫡🤫 včera, 00:33