1.
včera, 11:15
10. Fenomén „nemám si čo obliecť“
Skriňa praská vo švíkoch, vešiaky sa prehýbajú, ale pri pohľade do nej žena vidí len prázdnotu. Muž nevidí oblečenie, on vidí logistický problém. Žena však vidí „emóciu dňa“, ku ktorej sa nič z toho nehodí.
9. Kolektívne návštevy toaliet
Pre muža je to čisto technická zastávka. Pre ženy je to strategická porada, výmena informácií a bezpečný prístav na úpravu vizáže. Táto „sociálna bublina“ zostane pre mužov navždy nerozlúštenou šifrou.
8. Prečo „v pohode“ znamená „vôbec nie som v pohode
Tento lingvistický rébus je pre mužov, ktorí vnímajú slová doslovne, nočnou morou. Žena tým však neklame – dáva mužovi šancu, aby sám prišiel na to, kde sa stala chyba.
7. Systém v kabelke
Pre muža je to čierna diera, v ktorej miznú kľúče a telefóny. Pre ženu je to stanica prvej pomoci, kozmetický salón a archív blokov v jednom. Ten chaos má svoju prísnu vnútornú logiku, ktorú muži nikdy neodhalia.
6. Schopnosť nájsť „stratené“ veci v sekunde
Muž hľadá maslo v chladničke 5 minút a nenájde ho, hoci je priamo pred ním. Žena príde, siahne a maslo je tam. Muži tento „radar na objekty“ považujú za čiernu mágiu.
Skriňa praská vo švíkoch, vešiaky sa prehýbajú, ale pri pohľade do nej žena vidí len prázdnotu. Muž nevidí oblečenie, on vidí logistický problém. Žena však vidí „emóciu dňa“, ku ktorej sa nič z toho nehodí.
9. Kolektívne návštevy toaliet
Pre muža je to čisto technická zastávka. Pre ženy je to strategická porada, výmena informácií a bezpečný prístav na úpravu vizáže. Táto „sociálna bublina“ zostane pre mužov navždy nerozlúštenou šifrou.
8. Prečo „v pohode“ znamená „vôbec nie som v pohode
Tento lingvistický rébus je pre mužov, ktorí vnímajú slová doslovne, nočnou morou. Žena tým však neklame – dáva mužovi šancu, aby sám prišiel na to, kde sa stala chyba.
7. Systém v kabelke
Pre muža je to čierna diera, v ktorej miznú kľúče a telefóny. Pre ženu je to stanica prvej pomoci, kozmetický salón a archív blokov v jednom. Ten chaos má svoju prísnu vnútornú logiku, ktorú muži nikdy neodhalia.
6. Schopnosť nájsť „stratené“ veci v sekunde
Muž hľadá maslo v chladničke 5 minút a nenájde ho, hoci je priamo pred ním. Žena príde, siahne a maslo je tam. Muži tento „radar na objekty“ považujú za čiernu mágiu.
2.
5. Potreba desiatich druhov vankúšov na posteli
Dekoratívne vankúše, ktoré sa pred spaním zhadzujú a ráno znova aranžujú. Pre muža je to zbytočná práca navyše, pre ženu je to definícia domova a útulnosti.
4. Odtiene, ktoré neexistujú
Ženský pohľad: Toto nie je modrá. Toto je kráľovská modrá s nádychom levandule. K týmto lodičkám sa tyrkysová nehodí. Mužský pohľad: „Máme kúpiť modrú farbu na stenu. Doniesla domov 12 vzoriek, ktoré sú podľa mňa identické. Pohádali sme sa kvôli farbe č. 4 a č. 5.
3. Emocionálna pamäť na vety z roku 2014
Muž si nepamätá, čo jedol včera na obed, ale žena si presne pamätá tú jednu vetu, ktorú povedal počas dovolenky pred desiatimi rokmi. Ženská pamäť na emócie je výkonnejšia než akýkoľvek pevný disk.
2. Bolestivá krása (Vysoké podpätky)
Muži nikdy nepochopia, prečo je žena ochotná trpieť 6 hodín v topánkach, ktoré sú nástrojom stredovekého mučenia, len preto, že v nich má „krajšie lýtka“.
1. Multitasking počas rozhovoru
Žena dokáže sledovať seriál, lakovať si nechty, odpisovať na správy a pritom plnohodnotne vnímať, čo jej muž hovorí. Muž potrebuje na jednu vetu vypnúť rádio, odložiť telefón a nadviazať očný kontakt.
vat.pravda.sk
Dekoratívne vankúše, ktoré sa pred spaním zhadzujú a ráno znova aranžujú. Pre muža je to zbytočná práca navyše, pre ženu je to definícia domova a útulnosti.
4. Odtiene, ktoré neexistujú
Ženský pohľad: Toto nie je modrá. Toto je kráľovská modrá s nádychom levandule. K týmto lodičkám sa tyrkysová nehodí. Mužský pohľad: „Máme kúpiť modrú farbu na stenu. Doniesla domov 12 vzoriek, ktoré sú podľa mňa identické. Pohádali sme sa kvôli farbe č. 4 a č. 5.
3. Emocionálna pamäť na vety z roku 2014
Muž si nepamätá, čo jedol včera na obed, ale žena si presne pamätá tú jednu vetu, ktorú povedal počas dovolenky pred desiatimi rokmi. Ženská pamäť na emócie je výkonnejšia než akýkoľvek pevný disk.
2. Bolestivá krása (Vysoké podpätky)
Muži nikdy nepochopia, prečo je žena ochotná trpieť 6 hodín v topánkach, ktoré sú nástrojom stredovekého mučenia, len preto, že v nich má „krajšie lýtka“.
1. Multitasking počas rozhovoru
Žena dokáže sledovať seriál, lakovať si nechty, odpisovať na správy a pritom plnohodnotne vnímať, čo jej muž hovorí. Muž potrebuje na jednu vetu vypnúť rádio, odložiť telefón a nadviazať očný kontakt.
vat.pravda.sk
- Je to na tisíc percent !!!!!!!!!!!! 💀💀💀💀 včera, 20:49
- Je to isté? 👽 včera, 20:48
- A ktovie prečo ? Lebo narodil som sa normálny !!!! 🥰🥰😛😛 včera, 20:41
- Ty si jednoducho postrach žien :) včera, 20:40
- Ja som chcel ich duše, na môj dušu !!!!!!! 💘💘💘💘 včera, 20:37
- Ruku by ti možno dali... ale nepýtal si :) včera, 20:35
- Ja si pamätám ešte Azet, to bola prvá zoznamka u nás !!!!!!!!!!! 👏❤️❤️❤️ včera, 20:25
- Banovanie mi aj tak k ničomu nepomôže :) Ale predtým som kedysi dávno zažil f... včera, 20:23
- Ani jedna z nich mi nedala.........................pusu. 💘💘 včera, 20:19
- Môžeš banovať ;) Ale tak aj za Marda bolo fajn. včera, 20:11
- Keďže na df som prišiel až v roku 2016, tak som väčšinu tých žien nezažil. včera, 20:01
- Reakcia na /2 včera, 19:56
- Na starom DF boli aj drsné ženy, ako Lea alebo Scarlet alebo violonfčela a boli... včera, 19:56
- Krásne, až si ma dojal k slzám............. 🫂🫂🫵🫵🫂 včera, 19:50
- Dve jemné ženy. https://www.youtube.com/watch?v=w_HLLVcBL-A včera, 19:49
- Zelenský oznámil že po víťazstve nad Ruskom chce založiť zmluvnú armádu s okolo... včera, 19:27
- Šup a je to, a terazky do druhej nohy. 🥱🚑🥱 včera, 19:09
- Vypi, bo naľato! 💀💀💀 včera, 19:08
- Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 🫵❤️🫵 včera, 19:02
- Je všetko OK, nalej. 👍🫵🇸🇰👍 včera, 19:01
- Bordelík srdiečko a pumpa Slovnaft? Super ❤️ včera, 19:00
- Tož, ak má povolenie od teba, tak je šicko OK. 👍👍👍 včera, 18:59
- Pekný bordelík ? 🤔🤔🤔😛 včera, 18:31
- https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/556039134_10228496838958309_6... včera, 18:29
- On môže, lebo je tichý, nie ako náš Ogrgeľko. 🫵🫂🫵 včera, 18:11