1.
dnes, 00:15
Odškodnenie 217 miliónov jenov (viac ako 33 miliónov korún) za takmer polstoročie čakania na popravu má dostať japonský Iwao Hakamata.
Aj 89-ročný Hakamata bol v 60. rokoch. roky bol neprávne uznaný vinným z vraždy štvorčlennej rodiny a odsúdený na smrť. Exekúcia však bola odložená kvôli odvolaniu Hakamatových právnikov, ktorí na súde tvrdili, že dôkazy proti ich klientovi boli falšované.
V roku 2014 súd ospravedlnil Hakamatových právnikov a Hakamatu prepustil. Jeho proces bol následne obnovený a Hakamata čakal do 26. september minulého roka. Tento pondelok mu okresný súd v japonskom meste Šizuoka udelil odškodnenie.
Agentúra AP napísala, že Hakamata sa stal najdlhšie žijúcim človekom odsúdeným na smrť na svete.
www.facebook.com
Aj 89-ročný Hakamata bol v 60. rokoch. roky bol neprávne uznaný vinným z vraždy štvorčlennej rodiny a odsúdený na smrť. Exekúcia však bola odložená kvôli odvolaniu Hakamatových právnikov, ktorí na súde tvrdili, že dôkazy proti ich klientovi boli falšované.
V roku 2014 súd ospravedlnil Hakamatových právnikov a Hakamatu prepustil. Jeho proces bol následne obnovený a Hakamata čakal do 26. september minulého roka. Tento pondelok mu okresný súd v japonskom meste Šizuoka udelil odškodnenie.
Agentúra AP napísala, že Hakamata sa stal najdlhšie žijúcim človekom odsúdeným na smrť na svete.
www.facebook.com

- Čiernobiely plech. 🤗🤗 pred 27 minútami
- Pravý opak, som za ideál štátu ktorý sa nestará o neporiadnych občanov a nepodpo... pred 28 minútami
- Ideš do extrémov, vidíš len bielu alebo čiernu, nie si schopný vidieť niečo medz... pred 28 minútami
- Obézny ľudia nežijú z toho čo zarobia, im večšinu výdajov prepláca štát. Sú oveľ... pred 29 minútami
- A ja nepriberiem nad sto kíl kua fix !!!!!!!!!!!!! 🤫🤫🤫😋😝 pred 30 minútami
- "Lebo sú ľudia, ktorí jedia v jednom kuse a nepriberú." To bude asi tým, že j... pred 30 minútami
- Už sa teším, keď sa staneš predsedom vlády a vypracuješ ten zákon. Dúfam, že v... pred 31 minútami
- lemmy si asi myslí že niektorí ľudia so zlou genetikou priberajú zo vzduchu. pred 31 minútami
- To je taká dobrá výhovorka že "genetika"... nie genetika, všetko záleží od toho... pred 32 minútami
- Iste, dnes by sa vyhlásilo že takýto zákon bude existovať, a o rok by vstúpil do... pred 34 minútami
- Ukrajinskí ? 🥱🥱🥱🥱 pred 49 minútami
- Mayskí kňazi, pohanskí kňazi, židovskí kňazi... pred 50 minútami
- Keby to malo byť spravodlivé, museli by sa rozdávať prídely, trebars na 2 kg mäs... pred 1 hodinou
- Presne o tom píšem. pred 1 hodinou
- Jak nebolo Možno bolo , ale postupne schudli na smrť pred 1 hodinou
- Ja neviem, ale v koncentrákoch tučných ľudí nebolo, nech mali genetiku akú chcel... pred 2 hodinami
- Pri genetike nemá mnoho, vlastne nič. Ty si ešte asi nevidel tučných ľudí. pred 2 hodinami
- Era, ktorí to sú. Ty máš dar nepísať konkrétne. Skús byť konkrétny. Uveď názov... pred 2 hodinami
- Máme proste šPIČKOvé heslá ňo aňo tak je. 💪💪💪 pred 4 hodinami
- To je výborné heslo. Ja mám "heslo123" :) pred 4 hodinami
- Môžem dať aj heslo, je to 1234. ✊🤞✌️ pred 4 hodinami
- Keď som čítal nadpis "moje heslo na dnes", myslel som, že ideš zverejniť svoje p... pred 4 hodinami
- Genetika, negenetika, mnoho má človek vo vlastných rukách. pred 4 hodinami
- Somarina. Je dosť iných kňazov, ktorí nie sú kresťanskí. pred 4 hodinami
- Ale zase po siedmom si verím skalopevne. 🕵️👨💻🧛♀️💇🏃♂️➡️ pred 4 hodinami