1.
19. 6. 2025, 11:36
Ahoj
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
2.
Od leta 2018 som viedol a vediem osobnú, finančnú, odbornú, študijnú, knižnú, hernú a domovú prosperitu, čo znamená, že mám transformované eGo. To znamená, že sa mi pred pár rokmi podarilo transformovať svoju mysel, ktorá si už nerobí starosti o vyrušenia typu:
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
4.
19. 6. 2025, 20:33
nemáš pravdu, pretože snívam, fantazírujem, dramatizujem a hrám role pod vedením transformovaného pána a to uvedomovanie.
- Dokáž to !!!!!!! 🫵🇸🇰 včera, 20:53
- Takže nie transparentami, vykrikovaním na uliciach, päsťami, zatváraním do väzní... včera, 20:32
- Pákúj v chújá ty durák !!!!!!!! 🫂🫂 včera, 19:13
- Atvalí ná chuj , pizdaból !!!!💋 včera, 19:12
- A samozrejme Órbán s Máďjárom 🤣 včera, 19:11
- Benzín máme najlacnejší v celej mliečnej dráhe ty Babišúf kakót. 🫵✝️✝️🤛 včera, 19:11
- Čoby necestoval keď má z Bruselu každý mesiac 30.000,- v pudilári nad ricú !!!!... včera, 19:09
- Kto určoval pravidlá Ježišovi, Fico ? 🤔🥱 včera, 18:48
- Láskou. Odmietol pravidlá, ktoré zlo potrebuje k šíreniu. včera, 18:46
- Ty si nevidel naše voľby pred dvoma rokmi ? 🫵🫵🤔 včera, 18:07
- Ako konkrétne bojoval Kristus proti zlu? včera, 18:06
- Nie, chybu urobil Matovič a jeho právoplatná manželka. 😊😊 včera, 17:04
- Bojovať proti zlu je vždy neustály boj. Preto sa s ním máme zmieriť? Urobil Kris... včera, 17:03
- Ani mne, ale keď som ho nechcel na fotke, tak potom by som fotil len čisté bohap... včera, 17:02
- Nie. Ten plot sa mi vôbec nepáči. 😉 včera, 17:01
- Blaha osloboditeľ. 🤣🤣🤣 včera, 17:01
- Ja nechcem bojovať !!!!!!! Ja chcem pokoj a horúce počasie, to mi k šťastiu stač... včera, 17:01
- Blaha cestovateľ 🤣🤣🤣 včera, 17:00
- Násilie plodí zas iba násilie. A mafia si vyberá, nie je viazaná ani na Fica ani... včera, 16:59
- Dokáž to !!!!!! 🫵 včera, 16:58
- Milý Lemmy, to, že ty si sa rozhodol mať vlastný názor, odlišný od kresťanského,... včera, 16:57
- https://www.facebook.com/reel/961010109631967?locale=sk_SK včera, 16:56
- Pekný plot ? 🤔☺️ včera, 16:46
- https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/671508305_26793716056927988_6... včera, 16:41
- 🫵🫵👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 včera, 16:33