1.
19. 6. 2025, 11:36
Ahoj
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
2.
Od leta 2018 som viedol a vediem osobnú, finančnú, odbornú, študijnú, knižnú, hernú a domovú prosperitu, čo znamená, že mám transformované eGo. To znamená, že sa mi pred pár rokmi podarilo transformovať svoju mysel, ktorá si už nerobí starosti o vyrušenia typu:
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
4.
19. 6. 2025, 20:33
nemáš pravdu, pretože snívam, fantazírujem, dramatizujem a hrám role pod vedením transformovaného pána a to uvedomovanie.
- Nebude to potrebné, stačia tri kusy z Lendaku. ☺️☺️ včera, 22:12
- Takže na obranu Grónska treba armádu opitých žien? :) včera, 22:10
- Sila opitej ženy je tri krát silnejšia !!!!!!!!! 💘❤️🚑🚑❤️💘 včera, 21:57
- Sila Lega je obrovská :) včera, 21:57
- https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/612325540_1313761707461931_49... včera, 21:48
- Ale budem za to bojovať až do svojho skonu, ver tomu. 🤝🫂👍 včera, 21:27
- Samozrejme. :) včera, 21:25
- Chcem pevné zdravie a penis, chcem veľa ? 😄😄 včera, 21:25
- Čo len chceš. :) včera, 21:15
- Asi nie. Iba že by mi to niekto tajne podstrčil. :) včera, 21:14
- Už si niekedy papal somarinu ? 🤔🫵🇸🇰👍 včera, 20:22
- Myslíš byt alebo život ? 🤔☺️🤝 včera, 20:21
- Ako si zariadiš, tak máš :) včera, 20:20
- Somarina. :) včera, 20:19
- Ani ja ? 🤔🤔 včera, 19:33
- Ňi sople, šťiny. 😄 včera, 19:27
- Janko dovŕši 18 rokov a príde za otcom a pýta sa ho. ,,Oci, keď už mám teraz 18... včera, 19:26
- Ten žltý = sople?🤣 včera, 19:25
- https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49708620_10212619622277815_4006... včera, 19:25
- To nik nevie včera, 19:25
- Ja som nemával alergiu, dokonca som papal cencúle a sneh, ale nie ten žltý. 🤣🤣... včera, 19:22
- Veru inak synak, dobre už bolo a neviem kedy bude ešte lepšie ako dobre ? 😉😉 včera, 19:15
- Čo bolo, to bolo, terazky je všetko inak. 🤣🤣🤣 včera, 19:14
- Milujem opary, ale nie tie na hube, tie sú mimoriadne citlivé ako moja aorta. 😛... včera, 19:13
- Úplne že suprový. 😛 včera, 19:13