diskusneforum.com
DoSúčasný stav 01

5

reakcií

42

prečítaní

Tému 19. jún 2025, 11:36 založil mimo.
1.
19. 6. 2025, 11:36
Ahoj

Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.

Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.

Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.

Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:

deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.

mimo avatar
2.
1 ⇧ 19. 6. 2025, 11:36
Od leta 2018 som viedol a vediem osobnú, finančnú, odbornú, študijnú, knižnú, hernú a domovú prosperitu, čo znamená, že mám transformované eGo. To znamená, že sa mi pred pár rokmi podarilo transformovať svoju mysel, ktorá si už nerobí starosti o vyrušenia typu:

Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.

Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.

mimo avatar
3.
2 ⇧ 19. 6. 2025, 15:32
Mimo: dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu

Takže vyliečený nie si.

Lemmy avatar
6.
2 ⇧ 20. 6. 2025, 08:42
Mimo, nie si vyliečený. Taký nadpis témy nezadá vyliečený človek: DoSúčasný stav 01

Lemmy avatar
4.
19. 6. 2025, 20:33
nemáš pravdu, pretože snívam, fantazírujem, dramatizujem a hrám role pod vedením transformovaného pána a to uvedomovanie.

mimo avatar
5.
4 ⇧ 20. 6. 2025, 01:15
Mimo: pod vedením transformovaného pána

Veď dobre vravím, vyliečený nie si.

Lemmy avatar
posledné diskutované príspevky