1.
19. 6. 2025, 11:36
Ahoj
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
Hlásim, že som večne zdravý a čulí do života.
Ak by som mal ohodnotiť dôchodok, tak moja definícia znie, že si užívam dôchodok na plé gule.
Po finančnej stránke: Od vtedy, čo mi umrel posledný rodič mi neustále lieta 400€ až 500€ na jedlo a cigarety. Neustále si musím požičiavať peniaze a robím si tak dlhy. Žijem v jednej domácnosti so strýkom a keby nebolo jeho tak neviem. Strýko je od decembra na dôchodku a teší ma fakt, že už nezapíja na mol robotu. Totiž keď chodil z roboty domov, tak aj domov chodieval na mol. Teraz sa mi jeho spôsob žitia a Bytia, páči, chodí dvakrát von na pivo ako na schodzu dôchodcov, ináč to je všetko. Trošku si robím oň starosti, nakolko narieka, že mu chýba robota a nevie čo má v domácnosti robiť. Mne to trvalo 14 rokov, kým som si vyšperkoval domácnosť. Chodieval som nepravidelne na brigády, väčšinou dvakrát do týždňa, čo mi umožnovalo vraciať dlhy späť.
Po psychickej stánke: Budem tvrdiť neustále kolom dookola, že som zdravý, vyliečený, ozdravený, oliečený, oslobodený, prebudený, či aj osvietený. Od leta 2018 nastal ta posledný súd, čo znamená:
deň, keď skončila v hlave vojna bohov, vojna svetov, vojna proti hlasu poznania - tyranovi, veľkému sudcovi, katovi, kazateľovi, parazitovi, zákonníku, systému presvedčení. Deň, keď som druhých a seba prestali súdiť, kritizovať, ohovárať..., deň, keď som prestal zneužívať biele slovo v prospech druhých a seba.
2.
Od leta 2018 som viedol a vediem osobnú, finančnú, odbornú, študijnú, knižnú, hernú a domovú prosperitu, čo znamená, že mám transformované eGo. To znamená, že sa mi pred pár rokmi podarilo transformovať svoju mysel, ktorá si už nerobí starosti o vyrušenia typu:
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
Vyrušenie - Starosti, utrpenia, trápenia, problémy a bolesti
Vyrušenie - Snívanie, fantazírovanie, dramatizovanie a hranie role
Vyrušenie - Vedenie vnútorného boju, dialógu, monológu a polylógu
Vyrušenie - prežívanie emočného tela a rôznych tenzií po tele
Vyrušenie - dlhodbobé a priam nekonečné rozmýšlanie, premýšlanie, uvažovanie, zvažovanie a rozjímanie
Vyrušenie - vedenie vojny bohov, vojny svetov v hlave, boj o vlastný myšlienkový názorový systém.
Niekedy dosť často snívam, fantazírujem, dramatizujem, či hrám rolu o pezinku, že aké by to tam bolo v tomto súčasnom stave. Ale vždy si poviem, buď rád, že tam nie si. Rád by som si vyskúšal 3-týždnovú fajčiarskú izoláciu od sveta. Ja sám po celý deň a týždne izolovaný od sveta.
4.
19. 6. 2025, 20:33
nemáš pravdu, pretože snívam, fantazírujem, dramatizujem a hrám role pod vedením transformovaného pána a to uvedomovanie.
- Však ak sa pýtaš na spomienky, dokázal som (i teraz nedávno) zrekonštruovať nieč... pred 15 minútami
- Niekde som, príbeh viacmenej potom pokračoval, ale je to tu celé nejaké divné ;)... pred 17 minútami
- To, že som niekde "inde" by mohlo vysvetľovať i skutočnosti ako - google neustál... pred 18 minútami
- Vtedy v tej osade, keď sa mi "zrútila" realita a potom znova nabehla to bolo, ak... pred 20 minútami
- Teda, keď sa dá vôbec hovoriť o spomienkach ako takých, lebo málokedy spomínam n... pred 25 minútami
- Mne ostali ;) Neviem ako iným ;) pred 26 minútami
- Už ide iba o to, zistiť, či ti zostanú aj spomienky na minulosť, alebo nie. L... pred 27 minútami
- Toto je vskutku zaujímavá hypotéza ;) Kvantová nesmrtelnosť predpokladá, že n... pred 31 minútami
- Nuž vo svete fantázie sa ináč nedá ;) Len tak, že zeme sú ploché, reptiliáni... pred 1 hodinou
- V jednom si sa pomýlil, nevytváram ich preto, aby som vysvetlil svet ;) Ale a... pred 1 hodinou
- Nuž, naozaj krásny príbeh. Povedal by som, že aj táto téma je krásny príklad... pred 3 hodinami
- Každému, kto by všetky tie konšpiračné teórie chcel brať vážne. 🙂 pred 3 hodinami
- Nikdy sa nehádaj so ženou, nemôžeš vyhrať ;) Ona si pamätá aj veci, ktoré sa ešt... pred 11 hodinami
- <b>🪶 Odkaz reptiliánom na rozlúčku ;)</b> Odpočívajte v pokoji tam, kde ste... pred 11 hodinami
- <b>🌀 A teraz jemná satira</b> Ak by reptiliáni existovali, podľa mojej logik... pred 11 hodinami
- Myslím si o „rase reptiliánov“ toto: je to fascinujúci kultúrny artefakt, nie bi... pred 11 hodinami
- 👍🇸🇰👍🇸🇰👍🇸🇰👍🇸🇰👍🇸🇰👍🇸🇰👍🇸🇰👍 včera, 23:30
- Reptíliáni, odpočívajte v pokoji ;) Tam kde ste sa odpálili z tejto našej krá... včera, 23:26
- Rysia rodinka v Tatrách https://www.pravda.sk/tv/spravodajstvo/epizoda/202882... včera, 23:23
- Komu? ;) včera, 22:43
- Úprimnú sústrasť. včera, 22:21
- Ešte jeden vtip mi v tejto súvislosti práve napadol ;) Jednať so ženou je ako čí... včera, 21:59
- 2.Septembra začíname. 🫵👍👍 včera, 21:43
- Ja tiež 👍👍 včera, 21:43
- Na toho, ktorý povie len SLOVO a Babylon padne ;) včera, 21:30